Billiga Apotek
mediciner
Endast högkvalitativa
Produkter!
Bästa
Priset
Arbetstimmar 09:00 - 17:00
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Frakt och leverans

Alla leveranser av potensmedel skickas inom 72 h från vårt lager - ta del av vår fraktinformation här!

Specialitetapotek.com har standardleveranser på alla varor inom 7-21 dagar efter beställning från vår butikslager. Valet Expressleverans tar 5-7 dagar efter du har beställt varorna. Beroende på var du bor någonstans så används olika leveransföretag. Du kan efter du mottagit din orderbekräftelse på din mejl tracka försändelsen via en länk med ett ordernummer så att du kan se när din försändelse har blivit postad från lagret. När din betalning inkommit så postas sedan ditt paket inom 24-72 h från vårt lagerutrymme till din angivna adress.

Alla vederbörande impotensmedel i sortimentet går att skickas till hela Sverige och genomförs med fullständig anonymitet och inga som helst krav på läkemedelsföreskrifter. Istället är det köparens egenansvar av potenshöjande medel att bruka ansvarsbejakande gentemot farmaka och enligt läkemedlets ordinationer. Alla läkemedel vi tillhandahåller är potensmediciner som alla kan ha biverkningar och dosering ska inte överskridas.

Beställ receptfritt och helt anonymt från specialitetapotek.com

Hos specialitetapotek.com behöver du varken ha något recept eller avslöja dina problem för någon för att kunna beställa potenshöjande medel. Alla våra försändelser är i enlighet med SSL-kryptering och vi lämnar ingen information om dig till någon tredje part. Så snart du slutfört din fulla order sänds bekräftelsemejlet till din e-post. Här blir du tilldelad ett personligt spårningsnummer som du fyller i på https://www.17track.net/. Numret aktiveras inom 24-48 h och därefter kan du observera hela fraktprocessen.

I de fall där du valt Expressleverans och denna inte dykt upp när rekommenderad tid passerat (5-7 dagar) kan det ha förorsakats av problem med destinationsadressen. Tag alltid kontakt med specialitetapotek.com leveransservice om du misstänker att beställningsvaror kommit bort.

Om du mottagit brev från Tullverket angående extrabetalning för tullskatt så ber vi dig vänligen att ignorera paketet och låta det återsändas till oss och tillåta oss göra om proceduren och skicka dig en ny leverans. Om detta sker så ber vi dig snarast kontakta kundservice!

Beställ för 200 EUR hos specialitetapotek.com och få din leverans helt fraktfritt!

Beroende på vilken vara du lagt order på, storleksmängd, samt var du bor fastställer vad fraktavgifter landar på just för din specifika order. Oavsett vilket av gällande potenshöjande medel som vi tillhandahåller så är det mindre kostsamt för omfattande beställningar. De enda uppgifter vi sparar om dig är dina leveransdetaljer som finns kvar till nästa gång du genomför köp hos specialitetapotek.com.

För att ta del av fullständig information gällande fraktkostnader eller annan fundering, så är du varmt välkommen att kontakta oss via specialitetapotek.com eller till vår e-postadress. Vår vision är att det ska vara värt och införskaffa potensmedel online som förstahandsval, både till bättre pris och anonymitet!

Om du mottagit varor som på något sätt inte erhåller utlovad standard och har uppkomna fraktskador, så ber vi dig vänligast sätta dig i förbindelse med oss via mejl eller frågeformulär på specialitetapotek.com där du även överlämnar fotografi på eventuellt skadat gods. Du kommer därefter bli handledd till vilket tillvägagångssätt du använder för att mottaga nya hela produkter från oss.

Tryggt och enkelt att köpa potenshöjande medel på specialitetapotek.com!

Oavsett var du bor någonstans så är vår vision att du på ett mycket enklare vis än via primärvården ska kunna tillgå potensmedel utan att behöva avslöja problemen varken för läkare ett vid uthämtande av föreskrifter på apoteket.

Vårt webbapotek är helt och hållet till för att du som konsument ska kunna mottaga dina potenshöjande medel så smidigt och snabbt som möjligt och vi arbetar ständigt med att förhöja vår kvalitet både gällande frakt och leveranser samt vårt varuutbud! Vänligen kontakta oss om du har synpunkter eller funderingar du inte anser dig fått svar på via specialitetapotek.com.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!