Billiga Apotek
mediciner
Endast högkvalitativa
Produkter!
Bästa
Priset
Arbetstimmar 09:00 - 17:00
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Köp och beställning

Beställ enkelt potensmedel online utan recept - läs mer om hur du lägger beställningar och köpinformation här!

Tillvägagångssätt för att köpa potensmedel från specialitetapotek.com receptfritt online?

Vi på specialitetapotek.com betraktar att det ska vara betryggande och simpelt att göra en beställning från vårt webbapotek. Hela köpprocessen är fördenskull så okomplicerad som är tänkbart möjligast. Verkställande sker opretentiöst processen igenom där du ser var du ska gå in för att ålägga ditt föreläggande av valt fabrikat.

Är det säkert att beställa potensmedel receptfritt online?

Beställningar av potensmedel från oss online sker med ansvarighet, eftersom att ingen läkare föreskriver receptet åt dig måste du själv ansvara för att se över så att det potensmedel du önskar anskaffa är personligen passande för dig! När du lägger en order från oss, skickas dina varor 24 - 72 timmar efter erlagd order. Du kan hålla koll på din försändelse via ett ID-nummer och se när försändelsen överlämnats till postombud.

Hur går jag tillväga när jag vill skicka en beställning på en vara?

Det är konstlöst banalt att fullfölja en order som utsänds från vårt varumagasin. För att fullborda rekvisitionen görs det påföljande på detta viset:

  • Utvälj produkt du tillönskar köpa.
  • Lägg produkten i varukorgen och fyll sedermera i personlig fraktinformation.
  • Välj sedan “Genomför köp” för inbetalning med VISA, Mastercard eller American Express.

Har specialitetapotek.com några begränsningar påträffande mängd medikament som får beställas per användare?

Vi erhåller ingalunda limitationer på storleksomfattning medikament kunder är tillåtna abonnera, men som nämnt är meningen att bruka med ansvarighet i vårt webbapotek. Inget läkemedel ska överanvändas eller missbrukas.

Behöver jag registrera en användare för att kunna köpa potensmedel på specialitetapotek.com?

Du kan när som helst på dygnets alla timmar göra en beställning på valfri produkt ur vårt sortiment och du behöver inte registrera dig, men dina uppgifter sparas till nästa gång du gör en beställning hos oss, men detta är ingen information någon tredje part kan ta del av.

Är det anonymt att beställa online?

Alla köp är SSL-krypterade och innebär för dig en trygghet när du lägger en order på någon av de produkter som vi erbjuder ur vårt sortiment. Vi får ofta höra från många användare där ute vilken lättnad det är för dem att slippa besöka en läkare för att få bekräftelse på att de behöver införskaffa mediciner för att kunna leva normalt samliv där kärleksfullhet och sexualitet får spira utan begränsningar av impotensproblem!

Hur gör jag om jag vill avbryta min order?

Om du har genomfört en order som du sedan ångrar, så är det viktigt att du meddelar oss så snart som möjligt innan din försändelse levererats från vårt lager. När försändelsen redan gått iväg så kan du göra en returförsändelse till oss med obrutna förpackningar. Alla försändelser skickas inom 24-72 timmar från vårt varulager till leveransbolaget som tar din order till dörr. Sätt dig i förbindelse med kundsupporten för vidareorientering gällande avbruten försändelse.

Jag mottog aldrig någon bekräftelse på mitt köp?

Om du har genomfört köp av potenshöjande medel hos specialitetapotek.com så skall du alltid mottaga bekräftelsemejl när köpet blivit genomfört. Om du inte ser något mejl i din inkorg, är det bäst du kikar i din skräppost - de brukar för det mesta hamna där! Om du inte finner bekräftelsen i din skräppost är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst som kan guida dig vidare i skeendet.

Vad är fraktkostnader vid paketförsändelser från er?

Beroende på hur mycket du handlat för får du betala fraktkostnad för vad försändelsen kostar att posta hela vägen till dig! Gemene beställningar som övergår summa på 200 EUR sker idealiskt obeskuret fraktfritt! Vår målsättning är att det ska vara gynnsamt för våra kunder att beställa från oss och därför är större utskick både billigare fraktmässigt och per tablett. Återkommande potensmedelsbeställare får ta del av alla nyhetsutskick där eventuella kampanjer presenteras.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!